Siirry suoraan sisältöön

Wanda O Rly

Kuvaaja Freya Visuals

Esiintyminen

Tehdään jotain filmaattista!

Tunnen herääväni eloon esiintyessäni. Se on yksi niistä harvoista tilanteista, kun minulla on lupa olla juuri niin intensiivinen, kuin sisimmässäni olen. Esiintymispalettini on monipuolinen, mutta kaikkea tekemistäni yhdistää tiivis läsnäolo.

Standup-show

Standup-koomikkona raahaan lavalle ihmisyyden painolastin. Työelämä, ihmissuhteet, seksuaalisuus, yhteiskunta ja sosiaaliset normit; mitä rehellisempiä ollaan sitä naurettavammaksi homma menee.
Kuvaaja Marianne Hautsalo
Kuvaaja Maija Kinos

Burleski

Kiusoitteleva taiteeni herättää voimakkaita tunteita ja jättää aitoja kokemuksia, herkällä, rohkealla ja välittömällä otteella.
Nykyburleskin kirjoon kuuluvat esitykseni ammentavat mm. pop-kulttuurista ja fetissikuvastosta sekä tietenkin omasta elämästäni.

Malli

Rakastan poseeraamista ja tarjoilen tarpeen mukaan niin teatraalista ilmeikkyyttä, kuin paljasta läsnäoloa. Kuvaajan ja kuvattavan välinen yhteys on aina ainutlaatuinen ja edellyttää molemmilta osapuolilta määrätietoisuutta sekä herkkyyttä. Tämä vuorovaikutuksellinen haaste kiehtoo minua ja se tekee kuvattavana olemisesta opettavaista ja jännittävää joka kerta.

Kuvaaja Ilkka Haurinen

Referenssit

previous arrow
Slide

”Wanda tarjoili meille pikkujouluissamme aivan ainutlaatuisen drag-shown joka veti mediankin paikalle. Saimme reisisaappaan mitalla viettelevää burleskia, älykkäästi meitä roustaavaa standupia, monimuotoisuuden ymmärrystä ja tietysti toivomiamme insinöörivitsejä.
Nauru on kuin öljyä. Se vähentää kitkaa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Se lisää empatiaa ja yhdistää yli kulttuurirajojen. Wanda selkeästi tietää tämän ja käyttää kykyjään ihailtavasti tärkeiden teemojen käsittelemiseen.”

- Christina Forsgård,
Partneri, Netprofile

Slide

”Wanda oli osa meidän ensimmäistä Sinister Night metalliburleskitapahtumaa ja hän todella vietteli meitä! Esitys oli intensiivinen ja hänen karisma kantaa takariviin saakka. Wandan kanssa on helppo työskennellä, hän on ihmisenä lämmin ja lavalla takuuvarmasti kuuma."

- Rosa & Taru,
Sinister Events

next arrow

Kuvaaja Marianne Hautsalo

”Viihdyn omassa kehossani enkä pelkää antaa sen näkyä. Taivun fysiikkani puolesta moneen asentoon ja henkisesti vielä useampaan. Rajojen pehmeä rikkominen on erityisalaani, joten kaikenlaiset haasteet kiinnostavat minua.”

Asiakkaat ja kumppanit