Siirry suoraan sisältöön

Wanda O Rly

Kuvaaja Jani Kiviranta

Emännöinti & juontaminen

Ripaus kimallusta ja välittömyyttä kaikkiin tilaisuuksiin!

Tilaisuuksien emännöiminen on minulle paljon enemmän, kuin puhumista ja tiedottamista. Koen tehtäväkseni punoa yleisölle eheitä kokemuksia. Tähän kuuluu paitsi taustatyötä ja suunnittelua järjestäjien ja esiintyjien kanssa, myös hetkessä läsnäoloa ja itsensä herkistämistä yleisölle. Vain tällöin pystyn ylevöittämään tilaisuuden sen luonnetta kunnioittavalla tavalla.

Referenssit

previous arrow
Slide

”Wandan tyyli juontaa on energinen ja yleisön lämpimästi huomioonottava. Hän nivoo ohjelman eri osat sujuvasti osaksi juontoa ja ottaa tapahtuman omakseen erinomaisella tavalla.”

- Anne Ryynänen, BusinessOulu, pelialan tapahtumasta XMAS Oulu 2023

Slide

”Wanda toimi juontajana vuosittain järjestettävillä valtakunnallisilla Matkailukoulutuksen verkostopäivillä vuonna 2023. Verkostopäivien teemana oli moninaisuuden johtaminen, ja Wanda lisäsi omalla toiminnallaan tietoa ja ymmärrystä moninaisuudesta. Juontajan roolissa hän seurasi aktiivisesti päivien ohjelmaa, tarttui puheenvuoroissa esiin nousseisiin näkökulmiin ja esitti puhujille relevantteja kysymyksiä. Hän huolehti siitä, että tapahtuman punainen lanka säilyi, vetäen ohjelmanumeroita yhteen selkeästi ja ammattimaisesti. Omassa roolissaan hän vaikutti tapahtuman avoimeen ilmapiiriin, tunnelmaan sekä yhteisöllisyyteen. Tapahtuman asiakaspalautteissa korostui loistavan, selkeän ja erinomaisesti tapahtumaan sopiva juontaja. ”

– Petra Blinnikka ja Riitta Koivisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Slide

”Wandan vetämät online-meetupit kannattelivat koko suomalaista pelialan kuukausittaisten tapaamisten kulttuuria läpi pandemian, kun me Jyväskylästä käsin ainoana aktiivisena IGDA-hubina niitä tuotimme. Siitä lähtien kehitys on ollut nousujohteista ja nykyään Wanda tunnetaan kaikkien tapahtumiemme kasvoina. Hänellä on ilmiömäinen ja persoonallinen kyky käydä luontevia ja mielenkiintoisia keskusteluja asiantuntijavieraiden kanssa aiheesta kuin aiheesta.”

Wandan työstä Expan tapahtumien emäntänä
- Tuomas Roininen, Varapuheenjohtaja, Peliosuuskunta Expa

Slide

”Kun ryhdyimme järjestämään Vaasa Game Days -tapahtumaa viime vuonna, olimme liikkeellä ensimmäistä kertaa sitten pandemian. Työskentelimme minimaalisella henkilöstöllä ja olimme haukanneet itsellemme liian suuren palan. Sitten Wanda astui sisään ja pelasti tapahtuma(t) – niitä oli lopulta samassa kokonaisuudessa useampi. Hänen ammattitaitonsa ja pätevyytensä juontajana ja kokonaisuutta koordinoivana emäntänä pelastivat tapahtumamme. Kun kutsutte apuun Wandan, saatte enemmän kuin vain puhuvan pään, saatte todellisen toimeenpanijan.”

Wandan työstä Vaasa Game Days -tapahtuman emäntänä
- Rebekah Rousi, Associate Professor (tenure track)
University of Vaasa, School of Marketing and Communication, Communication Studies

Slide

”Wanda toimi tapahtumamme upeana ja valovoimaisena hostina sekä sanavalmiina juontajana. Hän on ilman muuta ykkösvaihtoehtomme tulevissakin tapahtumissa!”

- Nina Loimusalo-Lipiäinen, TKI-asiantuntija, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Musa+ Tempoa kannattavuuteen -hanke

next arrow

Luo kanssani taianomainen tilaisuus!

Kuvaaja Marianne Hautsalo

Asiakkaat ja kumppanit