Siirry suoraan sisältöön

Wanda O Rly

Kuvaaja Anna Ruotanen

Kaikki alkoi rakkaudesta näyttäviin saappaisiin. Kerran tuo rakkaus tuntui kielletyltä ja aiheutti minulle häpeää. Vuosien saatossa opin kuitenkin rakastamaan myös itseäni ja näyttämään rakkauteni maailmalle. Nyt pitkät saappaani eivät ole minulle enää vain intohimo, vaan myös henkilökohtaisen tarinani symboli, johon eri vaiheeni kulminoituvat. En voisi askeltaa ylpeämmin.

Wanda O Rly

Olen Wanda – viihteellisen tiedeviestinnän ja pelialan ammattilainen sekä taiteilija. Sosiaalinen ja ekologinen kestävyys sekä ihmisyyden rehellinen ruotiminen ovat minulle sydämen asioita. Haluan toiminnassani sivistää, pohtia, viihdyttää, keskustella ja välittää tunteita, olla läsnä ja kohdata – viettelyksen ja huumorin keventämänä, mutta koko sydämestäni.

Minut tunnetaan myös nimellä Valtteri Lahti. Wanda ja Valtteri yksi ja sama henkilö. Ajatukseni ja arvoni säilyvät, vaikka meikkaisin naamani. Persoonani pysyy samana, vaikka muuttaisin kehollista ilmaisuani. Olen avoin, innokas, pohtivainen ja lempeä – koroilla tai ilman.

Wanda O Rly on taiteilijanimeni, joka heijastaa ajatusta tieteellisestä ajattelusta lapsenomaisen ihmettelyn ja terveen skeptisyyden yhdistelmänä. Wanda tulee englanninkielen sanasta “wonder”, eli ihmetys ja O Rly on puhekielinen ilmaisu skeptiselle kyseenalaistukselle “Oh really?”.

Kuvaaja Ilkka Haurinen

Kuvaaja Anna Ruotanen

Asiakkaat ja kumppanit