Kameran edessä

Juontaja, esiintyjä, vaikuttaja

Tunnen herääväni eloon esiintyessäni kameralle. Se on yksi niistä harvoista tilanteista, kun minulla on lupa olla juuri niin intensiivinen, kuin sisimmässäni olen. Esiintymispalettini on monipuolinen, mutta kaikkea tekemistäni yhdistää tiivis läsnäolo.

Olen kehostani, äänestäni ja olemuksestani tietoinen sekä itseohjautuva esiintyjä. Tarvittaessa voin kuitenkin riisua itseni ennakkokäsityksistä ja luovuttaa vallan ohjaajalle. Toisten ammattilaisten kanssa luodussa luottamuksellisessa ympäristössä myös tutkimusmatkat epämukavuusalueille ovat kiehtovia.

Niin komediaan heittäytyminen, dokumenttien juontaminen kuin intohimoinen myyminen kuuluvat repertuaariini ja kaikenlaiset projektit musiikkividoista keskusteluohjelmiin kiinnostavat minua.


Malli

Rakastan poseeraamista ja tarjoilen tarpeen mukaan niin teatraalista ilmeikkyyttä, kuin paljasta läsnäoloa. Kuvaajan ja kuvattavan välinen yhteys on aina ainutlaatuinen ja edellyttää molemmilta osapuolilta määrätietoisuutta sekä herkkyyttä. Tämä vuorovaikutuksellinen haaste kiehtoo minua ja se tekee kuvattavana olemisesta opettavaista ja jännittävää joka kerta.

Viihdyn omassa kehossani enkä pelkää antaa sen näkyä. Taivun fysiikkani puolesta moneen asentoon ja henkisesti vielä useampaan. Rajojen pehmeä rikkominen on erityisalaani, joten kaikenlaiset haasteet kiinnostavat minua.


Räätälöidyt videot

Teen videoita myös tilaustyönä. Voin työskennellä asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä, tai itsenäisesti työvaiheet ja tyylivalinnat asiakkaalla hyväksyttäen. Muotoilen viestin halutunlaiseen pakettiin haastattellen, tarinallistaen, näytellen tai tanssien. Keinot kyllä löytyvät, sinä valitset tyylin!

Asiakkaan toiveista ja tuotannon laajuudesta riippuen, voin toteuttaa videon itse aina käsikirjoituksesta jälkituotantoon, tai työskennellä yhteistyössä toisten ammattilaisten kanssa.

Räätälöidyt videot alkaen
€/min300
  • Muut esiintymiset hinnoitellaan projektikohtaisesti.
    Tehdään jotain filmaattista!
Powered by WordPress.com.
%d bloggers like this: